torstai 19. syyskuuta 2013

Täältä me tulemme!

Howdy ho vaan!

Tätä on mietitty ja punnittu, mutta täällä se nyt on: keppihevostalli Frozen Solon ihan oma blogi! Voidaan yhdessä kutsua sitä tuttavallisesti Frosuksi tai Frosun blogiksi tai vaikka FS:ksi jos se tuntuu parhaalta.

Tätä porojen, huovutettujen ponien ja uljaiden orien friikkisirkusta suitsii epätoivoisesti Varja, joka on jo suurinpiirtein ikivanha, piakkoin varmaankin fossiloituva.

Kuten joku jo saattaa tietääkin, Frozen Solo muutti viime syksynä kylmästä pohjolasta viimaisen Perämeren rannalle. Sen myötä toiminta muuttui radikaalisti; rauhallinen hiljaiselo ja satunnainen ratsastelu vaihtui raivoisaan ompeluun sekä valokuvaukseen.
Frozen Solon raunioista kasaillaan tällä hetkellä pientä siitos- ja myyntitallia. Kasvatusroduiksi tullee asettumaan sekä islanninhevonen että quarab, kun katon alle kuitenkin montaakin eri sorttia noita vanunokkia mahtuu.

Jos vaikka saataisiin tuulta hitusen purjeisiin muutamallakin lukijalla näin aluksi, niin voitaisiin polkaista homma kunnolla käyntiin vaikkapas arvonnalla! Eli saa vinkata kamulle vaikka vain niiden tulevien arpajaisten toivossa.

Tervetuloa mukaan!

Tällä hetkellä "talli" ja heppapaja näyttää kylläkin tältä... heh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti