perjantai 31. tammikuuta 2014

Ham-ham-hamsteri ham-ham-hamstraa!

Piti käydä ihan pikaisesti postissa ja ruokakaupassa, mutta niin vain viimat ajoi mut kirjakauppaan ja sitä myöten Löytö-Palaankin...
Melkein poikkesin parissa käsityöliikkeessäkin, mutta silloin onneksi jo järki voitti ja säästi lompakon suuremmilta tuhoilta!

Fiksatiivia, kun edellinen loppui harmillisesti. Oon tykänny ihan järkyttävän paljon mun CreArten fiksatiivista, mutta sitä ei tästä kaupungista sattunut löytymään, nyyhkis. Tyydyin sitten tähän Hanartin värittömään fiXatiiviin (yhyy myös tää kirjotusmuoto), jonka purkki on tosi ruma. Hintaa tällä oli alennettuna 7,95 €, mikä on pari euroa CreArtee halvempi. Ensituntumalta tää kyllä haisi todella kuvottavalta verrattuna CeArteen, mutta minkäs nyt teet.
Sen lisäks kirjakaupasta haalin mukaan noita helmenpuolikkaita, mul on ollu noita samoja ja kovasta hinnastaan huolimatta ne on kyllä loistavia. 4,95 €/paketti, jollon yhen nauhan hinnaksi jää noin euron verran.
Ja sit puhtaanvalkosta ompelulankaa kangaskaupasta, kun Saila käytti edellisellä reissullaan mun langan miltei loppuun. Hintaa se perus 3,30 € mitä noi nyt yleensäki täällä maksaa.

Ja kangaskaupasta kaks metriä polarfleeceä... Mustaa ja puhtaanvalkosta tarvin oikeasti, mutta ruskeat sattui sopivasti nenän eteen, enkä osannut niistä valita. Naureskeltiin myyjän kanssa, että paras sitten ottaa molemmat. Ja niinhän minä tein. 6,90 €/metri.
Vaaleampikin ruskea päätyy tilausvalikoimiin heti, kun saan sen järkevästi kuvattua. Tuonvärinen se ei nimittäin oikeasti ole.

Noita strassinauhoja ja muita varusteidenkoristuksia mulla ei kyllä liikaa ole tällä hetkellä. Jokunen niittiväri ja vähän helmiä, joita en koskaan jaksa kiinnittää, mutta ei oikein muuta. Sit on nää:

Eteisessä pyörii myös pari tulevaa myyntiheppaa täytettyinä. Musta arabinraato asustelee keittiönpöydällä ja puolivalmis valkopäinen ratsuponi ompelupisteessä. Onhan näitä näköjään...


2 kommenttia:

  1. Ihanii noi myyntihepat :) Mistä ompeluliikkeistäki sä noit strassei hommaat? Ite ku yritän etsiskellä ni mitään ei löydy :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ostanu strasseja ompeluliikkeistä, noi helmenpuolikkaat (ekassa kuvassa) on Suomalaisesta kirjakaupasta, värikkäät on muistaakseni Tiimarista (Saila tais kiikuttaa ne mulle kun ne on aika munnäköset) ja sit käsityö- ja tilpehööriliikkeistä loput. :)

      Poista