tiistai 27. toukokuuta 2014

Lankaonnellisuutta

Vinkki kaikille niille, joiden lähimarketeista tai lanka- ja kangaspuodeista ei harjalankoja löydy: Käsityöpuoti Silmu & Solmu!

Olin hätää kärsimässä sunnuntaina, kun Se Viimeinen luonnonvalkea mohair-lanka loppui puolivälissä uuden hepan harjaa. Iik! Googlailin hetkisen ja, onneksi, päädyin Silmu & Solmun verkkokauppaan. Klikkailin pari kerää luonnonvalkeaa, yhden mustan ja heräteostoksena vielä harjattua alpakkaa ja silkkiä, täytin tiedot ja maksoin nettipankissa ostokseni. Ja sitten minä odotin.

Tämä raasu meinasi jäädä puolikaljuksi.

Mutta eipä tarvinnut odottaa kuin tiistai-iltapäivään! Postinkantaja yritti soittaa ovikelloa, mutta en ehtinyt avaamaan joten noudin paketin postista. Violetti paketti piristi pilvistä päivää ja ilahduin kovasti, kun huomasin pakettikortin olleen kirjoitettu käsin. Pienet asiat ne jaksaa ilahduttaa!


Langat oli vielä pakattu erikseen ihastuttavan rapiseviin papereihin, jotka oli suljettu noilla hirveän söpöillä pyörellä tarroilla. Se jos mikä tuntuu ylelliseltä.


Novitan Rose on tarjouksessa 2 €/kerä (normaali hinta 2,90 €/kerä), Drops Brushed Alpaca Silk taas 1,70 €/kerä (normaali hinta 2,65 €/kerä).
Halusin päästä hipeltämään tuota alpakka-silkki-sekoitusta, kun se kuulosti niin vinhalta. Ja onpas se pehmeää! Jos sitä saisi isommissa kerissä, virkkaisin siitä ehdottomasti itselleni muhkean ponchon kotikäyttöön, oi oi.

Suosittelen erittäin lämpimästi tutkimaan verkkokaupan valikoimaa! Valitettavasti Rosen heppavärivalikoima on aika suppea, mutta kuvittelisin että kausivärit vaihtuvat sielläkin.

Varoitan myös, että kesäksi muutan pois täältä, muualle kesätöihin. Voi siis hyvinkin olla, että blogi hiljentyy kesän ajaksi.
Tilauksia alan ottaa vastaan syksyllä, kun en ennen lähtöäni enempää niitä ehdi tekemään.

Hyvää kesää ja antoisia nettishoppailuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti