lauantai 30. toukokuuta 2015

MYYTY: Sambakankainen estehevonen
LISÄÄ KUVIA 


- Hevonen on kokonaan huolellisesti käsin ommeltu. Silmät ja sieraimet ovat huopaa ja silmäpilkut vedenkestävää maalia. Korvien sisällä rautalankaa ja muuta koviketta. Ne on kaikki kiinnitetty huolellisesti ompelemalla. Harja kiinnitetty lanka kerrallaan; kestää käyttöä.
Hevosen kangas on sambaa, samoin merkki. Harja rose mohairia.
Suitset ja martingaali valkeaa tekonahkaa, ja niissä on oikeita solkia. Kasattu pitävällä nahkaliimalla.
- Maksu suoritetaan pankkitilille, ei käteisenä tai etenkään postitse. Hevonen postitetaan heti, kun rahat näkyvät tilillä jollen toisin informoi oston yhteydessä. Maksu aikaa tasan viikko. Lupa vanhemmilta pakollinen, mikäli olet alaikäinen.
- Mukaan tulee kuvissa näkyvät suitset ja martingaali.

- Hinnaston mukainen hinta: Erikoiskankainen hevonen monimutkaisella merkillä 65 € + pitkä harja 5 € + meksikolaiset suitset kahdeksalla soljella ja koristeilla 20 € + martingaali pikalukolla ja soljilla 10 € + postikulut 7,90 €. 
Hinnan voi kuitenkin tarjota oman omantunnon mukaan! Nopeiten sopivan tarjouksen tehnyt saa hevosen. - Tarjoukset instagramissa (@frozen_solo) tai sähköpostitse (varjaner.lineberry@gmail.com). Tarjous on sitova - sitoudut maksamaan tarjoamasi summan, mikäli tarjouksesi valikoituu parhaaksi.


Heppa on testattu toimivaksi myös esteillä! Pienellä lämmittelyllä 95cm - treenillä enemmänkin.

3 kommenttia: