tiistai 8. huhtikuuta 2014

Yhteistyötä Kuusenkerkän ja Aryanan kanssa: arvonta!Järjestetään Aryanan Mysterin ja Kuusenkerkän Niitin kanssa kolmestaan kiva arvonta! Tai lähinnä Aryanan blogi Pullaponit ja Kuusenkerkän blogi Antaa Lasten Leikkiä sekä tämä Frozen Solon blogi järjestää yhdessä arvonnan, eivät tallit itsessään.
   

Sääntöjä:

Palkinnot: Jokainen blogi on lahjoittanut omanlaisensa palkinnon arvontaan. Yksi henkilö voi kolmesta arvastaa huolimatta voittaa vain maksimissaan yhden palkinnon.

Arvat: Jokaisesta näistä kolmesta blogista saat arvan, mikäli löydyt blogien Lukijat-gadgetista. Yhdestä blogista aina yksi arpa, yhteensä voit siis saada kokonaiset kolme arpaa!

Osallistuminen: Jätä viesti tähän arvontavieraskirjaan. Muista laittaa mukaan sähköpostiosoitteesi tai Suomen Keppihevosfoorumin nimimerkkisi, jotta osaamme ottaa yhteyttä voittajiin!

Aikaa osallistumiseen on aina perjantaihin 18.4. saakka ja arvonta suoritetaan 20.4.!
Arvontaan käytämme Random.orgin arvontakonetta.


Frozen Solo päätti osallistua tekemällä tällaisen varustepaketin palkinnoksi. Pakettiin kuuluu verkkoloimi, riimu, riimunvarsi sekä suoja.


Riimu on valmistettu mustasta tekonahasta. Siinä on kaksi solkea, siniset pehmoiset teddy-pehmusteet sekä viisi rengasta. Osaset on ommeltu kestävästi yhteen.

Sini-valkoinen riimunvarsi on paksu ja siitä on helppo pitää kiinni. Se on punottu kahdesta miellyttäväntuntuisesta langasta. Riimunvarressa on myös oikea papukaijalukko, eikä se varmasti hajoa villinkään hevosen kanssa.


Loimessa on käytetty materiaaleina mustaa tekonahkaa, sinistä verkkokangasta sekä sinistä teddyä reunojen viimeistelemiseksi. Se kiinnitetään edestä kahdella soljella ja mahan alta ristiin kahdella pienellä lukolla. Palaset on ommeltu käsin kestävästi kiinni toisiinsa.


Suoja sopii normaalin harvanvarren ympärille ja sekin kiinnitetään soljella, joten se menee kyllä hieman eripaksuisiinkin keppeihin kiinni. Pehmusteena sinistä teddyä ja päämateriaali mustaa tekonahkaa. Palaset on ommeltu käsin kestävästi kiinni toisiinsa.


Tutustuthan myös Aryanan ja Kuusenkerkän huimiin palkintoihin!


Sitten vain osallistumaan. Vielä ei myöskään ole myöhäistä lisätä arpaonneaan liittymällä minkä tahansa näistä blogeista lukijaksi! ;) 

Ps. Miltä näyttää leveämpi ulkoasu? Vieläkö toimii? Minusta on kivempi kun saan vähän suurempia kuvia.

2 kommenttia:

  1. Millobtulee arvonnan tulokset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut tulosten viivästymisestä! Yritän tänään saada ne. :)

      Poista