sunnuntai 11. tammikuuta 2015

EN OO HAMSTRANNU MITÄÄ

Oho, onpas ollu taukoa. Oon niin ruosteessa et kipitellään suoraan asiaan.

Joululomareissulla möngin äitin kanssa paikalliseen putiikkiin. "Hups", sanoin äidille, kun näytin neljää ylimääräistä lankakerää korissa.
"Oho", vastasi äiti heilutellen tyttärentyttärelleen valikoimaansa palikkalaatikkoa.
Näille tuli yhteensä hintaa muistaakseni kympin luokkaa.

Tämän takia ostin nuo erikoisneulat. My weapon of choice, kun pitää kiinnitellä harjaa.

Tosi oudonvärinen kuva microcvelboaa muistuttavasta minky-kankaasta ja tulevia projekteja varten ostetusta tukikankaasta. Parempi kuva minkyn väristä täällä. Nämä hamsteroin Rovaniemien Eurokankaasta, jossa palvelua odottelin yli 40 minuuttia. Hermo jo meinasi mennä - mutta eihän myyjät ruuhkille mitään voi. Mummelit vois vaan pistää käpälää toisen eteen ja jättää ne verhoista ja siskon kissataloista jaarittelut toiseen kertaan.
Minkyn metrihinta oli 9,90 € ja tukikankaan 4,50 €.

Nämä oli joulukuun keskivaiheilta Oulusta. Strassit, erikeeper ja huopaa Sinooperista, Eurokankaasta velboaa. Näiden hintoja en kuollaksenikaan muista. Iisan tallin Saila osti puolet tuosta vinkeänvärisestä velboasta, eli sitä ei taida enää olla. :C

Niin hieno. Teen tästä itselleni poniinin, kun keksin millaisen.

Hypätään takaisin Rovaniemelle. Lankamaailmasta kolme kerää mohairia 10 €, ja liukuvärinen Delano oli muistaakseni pari euroa.

Nääkin ennen joulua Antassusta....

...ja ruokaostosten lomassa hamstrasin 2,50 €/kerä muutaman luonnonvalkoisen. Muutaman eli kuus.

Alan ruoanostolakkoon, kunnes pakastimeen mahtuu tavaraa. Voisin alkaa myös muuhun ostolakkoon. Heti kun oon kiertänyt kaupungin kangaskaupan ja kirpparit. Ja vastaanottanut ne puuttuvat paketit, jotka tilasin joululomalla. Ups.

Niin ja tilaussivu siirtyi blogista websiin päivitysten myötä! En vielä keksinyt, miten saisin kivasti päivitettyä jonon tuonne aina. Tällä hetkellä tilausjonossa on 2/3, vaikka just sain sivun auki. Saatoin ottaa pari tilausta jo etukäteen.

9 kommenttia:

 1. Myöh, miks mä en löydä koskaan velboaa mistään. Ja mullekki valkosta mohairia, ei ainakaan seinäjoelta löydy enää mistään! :)

  VastaaPoista
 2. Mä olin aikasemmin ostamassa tota velboaa mutta jätinkin sinne eurokankaaseen >:D

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans tota Minky-kangasta, hamstrasin pari metrii Eurokankaasta.. hups :'D Äiti saa kohta hermoromahduksen kun kaapit pursuaa kankaita, varsinkin sellaisia mistä irtoaa sähköisiä hituloita, jotka sitten lentelee pitkin taloa Cx Emämäm tuun syömään sun mohairit

  VastaaPoista
 4. Minkä kokosia noitten solkien pitäisi olla keppareille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ihan siitä minkä kokosia hepat on ja minkä kokosista soljista niiden päällä tykkää.

   Poista
 5. Ihana tuo Velboa❤️ Tekis mieli ostaa kaikki ek t omaks nii ei ois pulaa kankaist XD

  VastaaPoista