keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Neljä ekaa tilausta!

Voi jukra miten hyvin tää vuosi on lähteny käyntiin kepparien osalta! Oon tehnyt tammikuussa viis hevosta, joista viiteen oon tyytyväinen. Jipii! Neljä hepulia niistä oli tilauksia ja tässä he ovat:

Herasilmäinen ja läsipäinen sambasta tehty suokki, jolle tuli aika persoonallinen katse. Noi mun herasilmät on aina vähän...innokkaita.

Fleecestä ommeltu friisiläinen, jonka harjaa kiharsin vähän. Tässä vaiheessa kirosin asuntoni lamppuset, koska niistä ei ole juuri mitään hyötyä. Hitsi.

Suurikokoinen andalusialainen, jonka harjaa kiinnittäessäni sain kynsinauhan revittyä auki. Ja nyt se on tulehtunut ja hirveän kipeä, yhyy. Mutta heppa säästyi mun tunaroinnilta ja on edelleen kauniin valkoinen.

Ensimmäinen mallikuvan perusteella tehty heppani. Ei tosin ihan hirveesti muistuta kuvan hevosta. Tuli siitä silti ihan söötti.

Viimeistä varten jouduin kipaisemaan mustaa fleeceä kangaskaupasta, ja tajusin että nyt Se Oikea heppafleece sitten loppuu. Uudet fleecet on ohutta ja löröä, uusi polarfleece sinkuu mun mieleeni liikaa. Höh.

2 kommenttia: