maanantai 9. helmikuuta 2015

Päiväni (puhelin)kuvina, 8.2.2015

Elikä tosiaan kuvien laatu on ihan surkkua, kun en halunnut keskittyä niinkään päivän kuvaamiseen vaan sen elämiseen.

Mun elämä menee muutenki tosi tiukasti päivä kerrallaan, joten senkin takia varmaan tuntuu teistä, etten tehny koko päivänä mitään. Mä taas olin aivan poikki illalla.

Sen enempää pohjustamatta, tervetuloa Varjan arkeen:

1. Heräilin yhentoista aikaan, mutta pyöriskelin sängyssä johonki puoli yhteen. Selasin fb, IG ja pelasin puhelimella. 2. Otin hirvenlihalasagnea pakasteesta sulamaan päivälliseksi. 3. Kahvinkeitin päälle. 4. Sitten aamupesut.

1. Kahvi kuppiin ja musiikkia soimaan. Niillas Holmberg & Roope Mäenpää: Assimilašuvdna Blues. 2. Puin vaatteet aamukahvia ryystäen. KAUHEEN VÄRIKÄSTÄ. 3. Hiustenpesupäivä elikä hiukset vaa letille ja pipo päähän. 4. Nahkatakki ja nilkkurit niskaan ja pihalle. Tai siis ei nilkkureita niskaan vaan räpylöihin...


1. Kuvailin tuota edellisessä postauksessa näkynyttä knabstrup-tilausta ja Verppiä. 2. Verp oli supermies. 3. KENKIIN MENI LUNTA. Hienot pohjalliset. 4. Tosiaan tuo järkyttävä myrskymerituuli sai mutkin jäätymään, niin tea for the rescue!! Clipperin valkoista vaniljateetä ja mustikkamuffinssii.


1. Tökkäsin Adoniksen käynnistymään. 2. Bastille: Bad Blood stereoihin ja sen teen kanssa oottelin että kone aukeis. Ja räpylöihin itetehdyt villasukat, kun ne kengätki kastu. 3. Editoin tilauksen kuvia ja naputtelin blogipostauksen. 4. Sit vähän jumin, selailin internettii ja mm. katoin youtube-videoita. Ja söin hunajamuroja aamiaiseksi (kello tässä vaiheessa noin kolme).


1. Internetissä muistin, että lupasin viiä Maikkenille paketin postiin. Taas siis ulos, yäh. 2. Paketti menee laatikkoon. 3. Kävin samalla kaupassa, ku sokeri oli loppu. Ostin myös kananmunia ja mansikkahilloa, ja karkkia. 4. Lähtiessäni toistamiseen pihalle tunsin, että alkaa ahdistaa ja uuvuttaa ihan kamalasti. Niinpä ostin tarjouksessa olleita karkkeja, vaikka oonkin karkkilakossa. Kunnon sokeriöverit yleensä kuitenki rauhottaa ees vähän. (toim. huom. karkkia ei tarvittu. lakko pitää vielä)


1. Lisää musiikkia kotosalla. Escape the Fate: Dying Is Your Latest Fashion ja sit makailin hetken lattialla keräämässä voimia. 2. No eihän toi lasagne ollu ehtiny sulaa yhtään!!! 3. Happoradio: Kaunis Minä, lasagne mikroon. 4. Lassee ootellessa tiskailin. Vihaan tiskaamista, mutta oon nyt oppinu tekeen sen sillä välin ku ruoka lämpeää. Teen siis usein hirveitä määriä ruokaa ja pakastan annoksina, nii ei tartte tehä ruokaa joka päivä. #laiska


1. VIHDOIN oli ruoka kuumaa. Iiso lasi vettä ja Rupaul's Drag Race Netflixistä. 2. Sain syötyä ennenku jakso loppu, nii jatkoin projekti KK:ta. 3. Ahdistus yltyi niin loppuillan suunnitelmat meni uusiksi. Lemppariteetä, Clipperin wild berry-hauduke, pehmoviltti ja pierukalsarit apuun. 4. Lisää Rupaulia ja ompelua.


1. Kuten aiemmin sanoin, hiustenpesupäivä. B( Yritän aina mennä hiuspäivinä aikasin suihkuun, etten lykkää sitä ja nukkumaanmenoa ihan hirveen myöhään. Nyt tais kello lähennellä kahdeksaa. 2. Turbaanimä. 3. Puhdistelin sokuripalalla valurautalättypannuu. Siis ei valurautalätty, vaan valurautapannua. Joka on lättypannu. 4. ONPA MAHTAVA KUVA mutta lisää ompelua ja Rupaulia.


1. Ostin viikolla banaaneja, vaikken oikeestaan välitä banaaneista... Niin tein banaanilättyjä. 2. Ne vähän palo ja maistu banaanilta. Paljon hilloo nii oli ihan okei. 3. Kastelin Velmun ja pesin hampaat (mihin mun upee hamppupesukuva katos?!). 4. Sit ylipolven unisukat räpylöihin, Ihaa kainaloon ja tollanen unimaski otsalle. Otsalle, eikä silmille, koska aattelin lukee vielä Linnunradan Käsikirjaa Liftareille, kun se on mun comfort book.

Olin aatellu et pääsisin nukkuun yhentoista aikaan, mut kello on yks ja naputtelen tätä. OH WELL.


Koko päivän myös selailin IG ja pelasin Disco Zoota. Kuuntelin Radio Aaltoa pihalla. Juttelin Whatsappissa tärkeistä asioista Vernan kanssa, ja pikkasen Vilun myös. (kiva bassokierto tuossa Ed Sheeranin Sing-kappaleessa)

Semmosta. Pitäiskö tehä toinen semmoselta päivältä, ku oon koulussaki?

8 kommenttia: