sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Instakuvia ja Q&A ja hiihtoloma ja olikohan muuta

Lisää huonoja puhelinkuvia. B)

Nää on kaikki jaettu alunperin instagramissa (@frozen_solo), ajattelin jakaa nyt täälläkin.

Lähiaikoina olen...
...raivonnut vähän kuvien luvattomasta kopioinnista.

...saanut viimeisen huuto.net-pakettini. (kaksi kerää kid mohairia, joka taittaa ikävästi siniseen, kaksi kerää puhtaanvalkoista mohairia, oranssi mysteerilanka ja tekoturkis...suikale muihin projekteihin)

 ...saanut tuhannenviidennensadannen seuraajan instagramissa. Ja salapoliiseillut, että mun tuhannen seuraajan arvontakamojen väkerrystilaus on KADONNUT POSTIIN. Se on näköjään mahdollista, piru vie.

...ehtinyt tekemään tilaushevosta tuskaisen hitaasti.höhö

 ...suunnitellut, markkinoinut ja tuottanut sekä streamannut monikameratekniikalla musiikkikeikan koulutyönä. Jäätävästi hommaa.

 ...jättänyt keppihevoset sievästi romunurkkaan näkösälle, kun luokkatoverit tuli viettämään iltaa. Sain yhden lupautumaan, että tulee mun kanssa kuvaamaan noita joku päivä!

...ommellut todella kauniista ja todella raivostuttavasta velboasta uutta heppaa itselleni talliin. Ja lakannut kynsiä kamalan kauniilla sokerilakoilla.

 ...pakannut viikon reissuun vain repun, käsilaukun ja kamerasalkun. Iik.

 Elikäs, hiihtoloma alkoi. Siksipä olen suunnitellut jotakin uutta.

En oo myöskään koskaan tehnyt kysymyspostausta. Joten:
Eli questions & answers; kysymys-vastaus -postaus. Kysyä voitte alla taikka instagramissa hashtagilla #varjavastaa.

Syy, miksi en ole aiemmin tällaista tehnyt, on se että haluaisin toteuttaa tämän videona. Mutta mulla ei oo riittävää kalustoa sellaseen. Opiskelen mediaa, joten perus puhelinvideo tuntuu tosi nihkeältä. Jos tehtäis sit vaan tekstinä?

5 kommenttia:

 1. Minultahan hukkui joulun alla hevonen postiin ja koska ei ollut lähetetty pakettina niin ei ollut toivoakaan metsästää prkl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sucks man! Mulla onneks toi lupautu tekeen uudet ja lähettään ilman lisämaksuja... Ei meinaa opiskelija pysty kovin montaa kertaa maksaan samoista tarvikkeista.

   Teitkö muuten uuen hepan vai palautitko rahat vai?

   Poista
  2. Palautin rahat ja ilmeisesti heppa ei ole vieläkään saapunut perille/tullut bumerangina kun oman osoitteeni kuiteski kirjotin kylkeen. Jos vaikka saapuisi seikkailujen jälkeen perille kuitenkin

   Poista
 2. Miten sun innostus sytty tähän ihquun lajiin? Ja mikä oli suurin unelmasi keppihevosten kanssa kun juuri olit aloittanut keppistelyn? :)

  VastaaPoista
 3. Mikä on hirvein kangas jonka olet tavannut?

  VastaaPoista