torstai 12. maaliskuuta 2015

Päiväni (puhelin)kuvina kAKSI, 11.3.2015

1. Heräilin yhentoista aikaan peiton syövereistä. 2. Köllin johonki kahteentoista, hehe. 3. Sit kömmin lääkekaapin kautta keittiöön, että sain jäätävään päänsärkyyn vihdoinki parannusta. Ei kyl auttanu. 4. Suihku, naamapyykki, hamppupesu. Ei hiustenpesupäivä jeE!!

1. Olin taas laittnau kahvinkeittimen jo päälle. Meikkiä nassuun. Ja kahvia ja maraboukeksiä. OMNOM! Voisin syyä noita tuhat. 2. Sixx:A.M. - This is Gonna Hurt polkas aamun ihan kivasti liikkeelle. 3. Naama. 4. Naama. Miks laitoin näitä kaks?? Ai nii. Toinen oli et puin vaatteet ja toinen et täs mun tukka ennen ku laitoin sitä.

1. Näillä laitoin hiukset tänään. Batisten kuivashampoo, tangleteezer ja jotain heppojen kumilenksuja. 2. Saatto mennä vähän överiksi eväiden pakkaus... 3. tÄS LOISTAVA KUVA MUN HIUKSISTA KU OLIN LAITTANU NE............ 4. Sixx:A.M. - The Heroin Diaries

1. Reppuun tungin eväkset, purkkaa, laturin, mukin, haarukan, pari vihkoa ja parhaan kynän. 2. Tässä vielä OOTD vissii. Nahkatakki kirppu, pitsihuivi kirppu, siililapaset joululahja, punanen reppu kirppu ja bootsit oli jostain nettikaupasta, en muista mistä... Ne on merkiltään Migant jos jotakuta kiinnostaa. 3&4. käpöttelin kouluun. Aurinko paisto silmiin. Päänsärky paheni entisestään. Kello oli kahden paikkeilla.

1. Editoitiin yhtä koulutyötä. Tos pari koulukaveria työntouhussa. 2. Viimeisteltiin NY-yrityksen kirjanpitoa. 3. Opetin koulukamulle matikkaa. 4. Viiden aikaan siirryttiin videostudiosta tonne perusluokkaan. Sit syötiin. Vettä ja kermaperunoita fetajuustolla, räihän rieskaa kinkulla.

1. Tein pari rästityötä ja kattelin muutaman youtubevideon. Opetin vieläki matikkaa. 2. Ostin viikonlopulle lipun Sailan luokse. Koulun tulostimesta loppu ensin paperi jA SIT SE MENI JUMIIN. HUPS. 3. Tarkistin ja aikataulutin koulutyötä eteenpäin, puuh. 4. Kahdeksan maissa päätettiin luovuttaa ja lähteä kotiin. Ei jaksanu enää.

1. Tartti käyä kaupassa. Siellä oli hämmentynyt risupeura. 2. #opiskelijat!! Mulle inkivääri-sitruuna-, ja kamomillateetä ja pari nuudelipakettia, kaverille kouluvihkoja ja nuudeleita. :D 3. Kuumottelin kotiin kävelemistä. 4. Billy Talent - III ja ärsytti ku iPodin kello on taas väärässä. En jaksa vaihtaa sitä ku se aina menee väärään.

1. Siis tässä nyt mitä puin aamulla päälle, ku en muistanu sillon aamulla kuvata. Mintunvihree liuhumekko harmahtavanvihreellä neuleasialla, kullanvärinen käärmevyö, raitasukkikset ja pari korua. Kaikki kirpparilta sukkiksia lukuunottamatta, ne on Primarkista. 2. Kello oli jo yli yheksän. 3. Maksoin laskuja ja vuokran. Elämä on niin helppoo nyt ku kaiken voi tehä puheluurilla! 4. Aamun päänsäryn kaveriksi liittyi kurkkukipu ja hiipivä yskä. Nyt sitä teetä.

1. Tää badgerface ei tuntunu valmistuvan ikinä... Mutta lisää maraboukeksiä, teetä ja tukkaa. 2. Netflixiin oli tullu neloskausi White CollariI!!!!! 3. Kuvasin vihdoinkin valmistuneen hepulin. 4. Koneen avattuani muistin palauttaa ne tehtävät jotka tein koululla. Pikkasen ehkä myöhässä.

1. Editoin niitä kuvia ja söin nuudeleita. 2. Tällanen kaveri. 3. Juupituupivideoita muuten vaan. 4. Siirsin hiihtolomakuviaki samalla koneelle.

1. Leikkasin kaks seuraavaa tilausta. 2. Luin blogeja ja join lisää teetä. Kurkku pahenee. Kamomillatee rauhotti yskää hetkeksi. 3. Naama- ja hamppupyykki. pesin meikit ensin ja sit harjasin hiukset ku en osaa nukkua harjaamattomilla hiuksilla... 4. Vitalista huuliin, yöpökät päälle, bepanthenia suupieliin ja ihaan viekkuun unimaski naamalle. Kello löi puoli kolme.

4 kommenttia: