torstai 12. marraskuuta 2015

Tilaushevoja

Näiden teossa kestikin ikuisuus, kun uus koulu vaati niin kamalasti. Nyt oon kuitenki saikuttanut pari viikkoa ja kaikki joulutilaukset alkaa olla valmiina, juhuu! Jotain hyvää tässä sairastelussakin (ja ei - nää taudit ei tartu keppihevosen välityksellä, vaikka sitäkin on väitetty!).

Kaikki tehty kuvan mukaan. Ja viimeisiä näillä kaavoilla tekemiäni. Taitaa olla vielä yksi vanhalla kaavalla tehty joulutilaus ja loput jo uusia.

Tämä oli newforestinponin ja puoliverisen risteytys. Ihastuin tuohon raitaturpaan ja noihin silmäpilkkuihin! Jos tekisin itelleni kimoa, tekisin ihan varmasti samantyyppisen nenukin.

Tämä taisi olla perheen edesmenneen shetlanninponin mukaan tehty. Tälle tuli mukaan erikoisblingatut turparemmittömät suitsetkin, mutten millään ehtinyt saamaan kuvaa. Damn you kaamos!


Tämä taas newforest. Harmi kun merkki ei näy kunnolla!

Ja viimeinen oli arabi uudistetulla kaavalla. Tästäkin ollaan kyllä vielä jalostettu arabialaisen kaavaa, jos joskus saisin siitä oikeen mukavan Ja mukaan tosiaan nuo suitset.

Ihanaa, kun tuli jo lunta. Joka aamu saan kaivella autoani lumen alta, mikä tietty vähän harmittaa kun lähtö aina viivästyy, mutta voi miten se kaunistaa maisemaa. Tulis jo kunnon kinos, että pääsis mökille ja kelkkailemaan!

1 kommentti: